Niasstraat 13

Terug naar de index van de Fotorubriek van winkels uit Oost en WGM

1 Fan
Niasstraat 13 - 2014 .<br />Foto: Jo Haen ©

Niasstraat 13 - 2014 .
Foto: Jo Haen ©

Alle rechten voorbehouden

Klik rechts (icoontje) bovenaan op de advertentie (of op de foto) en de advertentie (of de foto) wordt vergroot weergegeven.

Alle rechten voorbehouden

529 keer bekeken

2 reacties

Voeg je reactie toe
Gerda Corsten-Putter

sigarenwinkel

in mijn herinnering is dit de hoek van de Makassarstraat en de Niasstraat daar heb ik gewoond van 1938 tot ik wegging in 1955. Er zat een sigarenwinkel en er waren brede stenen vensterbanken waar we erg graag in zaten maar de sigarenman vond dat niet goed 1 etalage in de Niasstraat en 2 in de Makassarstraat er tegenover zat CJamin die had een deur voor de ijsverkoop in de Makassarstraat anders werd de winkel vuil en op de andere hoek zat een verf en behangwinkeltje de vierde hoek stond in de oorlog de schuilkelder in de Makassarstraat zo langs de speeltuin.

speelotheek Zeeburg

Speelotheek zeeburg

Op nummer 13 zat van 1982 tot eind jaren tachtig Speelotheek de Blokwinkel gevestigd (vanaf 2000 speelotheek zeeburg), In de gekraakte ruimte was en speelgoed uitleen en later ook een speelclub... op de woensdag middag stond er altijd een dikke rij kinderen voor de spelletjes middag . foto's en verhalen op http://www.speelotheek.net