Derde Oosterparkstraat 51-53

Terug naar de index van de Fotorubriek van winkels uit Oost en WGM

1 Fan
Derde Oosterparkstraat 51-53 -  1971 .<br />Foto: Beeldbank Amsterdam

Derde Oosterparkstraat 51-53 - 1971 .
Foto: Beeldbank Amsterdam

Alle rechten voorbehouden

Klik rechts (icoontje) bovenaan op de advertentie (of op de foto) en de advertentie (of de foto) wordt vergroot weergegeven.

Alle rechten voorbehouden

999 keer bekeken

Bekijk meer afbeeldingen

Derde Oosterparkstraat 51 - 55 - 1971 .<br />Foto: Beeldbank Amsterdam

Derde Oosterparkstraat 51 - 55 - 1971 .
Foto: Beeldbank Amsterdam

Alle rechten voorbehouden

3 reacties

Voeg je reactie toe
H.W. Penders

Oosterparkstraat 51 III

Beste Wilma,

 

Deze site is geheel nieuw voor me en ik weet niet precies hoe ik hier een vraag moet stellen. Met de deur in huis. Mijn broer en ik op zoek naar alle informatie die we kunnen vinden over de familie de Jong. Zij woonden tot 7 Augustus 1956 in de Derde Oosterparkstraat 51 III. Daarna verhuisden ze naar de Peperstraat 4 I. Mijn broer is Mario de Jong. Het zou fantastisch zijn als jij misschien nog iets over het gezin weet .

Alvast bedankt voor je reactie,

Met vriendelijke groet,

Henri Penders

sonja oudheusden

de frogs

woonde op 57 mijn broer dick speelde bij de frogs samen met willem en lia de vries waren altijd als fan club gingen we mee naar optredens 

wilma schriek

poelier de vries

Hallo ik ben Wilma Schriek en heb vanaf ong 1959/60 tot 1970 i n de 3 oosterparkstraat nr 53 gewoond .Ik weet dat er tegeoverons poulier de Vries zat en onder ons de slager en op de hoek oosterparkstr iepenplein zat een drogist ook herinner ik me in de straat een sigarenwinkel en melkboer en de hout zagerij waar je houtkrullen voor de hamster kon kopen vlgns mij zat er ook ergens een kolenboer en dameskapsalon ik heb helaas geen fotos uit die tijd maar ik weet dat de jongens va de vries en mijn buurjongen een bandje hadden de frogs of trogs en wel eens een optreden inde straat hebben gegeven.Ook ging ik elke zondagochtend naar het sportfondsenbad waar ik zwemles had lopend in de kou met een handdoek en badpak geen mens te bekennen en met nat haar weer terug ik weet niet of ik het nou leuk vond als ik het zo opschrijf denk ik van niet.Ik hoop dat er nog meer mensen iets weten en reageren ik heb ook nog in de blasiusstraat gewoond en van het iepenplein weet ik ook nog wel wat voor winkels er zaten inmiddels woon ik heerlijk in Almere veel groen en water maar mijn jeugd in oost was erg leuk.
Groetjes Wilma Meerhoff-Schriek