Brink 28

Terug naar de index van de Fotorubriek van winkels uit Oost en WGM

2 Fans
Brink 28 - 1938

Brink 28 - 1938

Alle rechten voorbehouden

Klik rechts (icoontje) bovenaan op de advertentie (of op de foto) en de advertentie (of de foto) wordt vergroot weergegeven.

Alle rechten voorbehouden

405 keer bekeken

Bekijk meer afbeeldingen

Brink 28 - 1971

Brink 28 - 1971

Alle rechten voorbehouden
Brink 28 - 1987

Brink 28 - 1987

Alle rechten voorbehouden
Brink 28 - 2012. Foto is Brink 1 zoals Ruud schrijft(in reacties).Toegangsdeur was op de kop. Na verplaatsing om de hoek kreeg het nieuw nummer: Veeteeltstraat 116. Brink 28 staat op de foto van Brink 30, rechts naast John en Marion. Ten tijde van deze foto kaaswikel Kaasstolp .<br />Klik rechts bovenaan op de foto en de foto wordt vergroot weergegeven.<br />Foto: Jo Haen © .<br />

Brink 28 - 2012. Foto is Brink 1 zoals Ruud schrijft(in reacties).Toegangsdeur was op de kop. Na verplaatsing om de hoek kreeg het nieuw nummer: Veeteeltstraat 116. Brink 28 staat op de foto van Brink 30, rechts naast John en Marion. Ten tijde van deze foto kaaswikel Kaasstolp .
Klik rechts bovenaan op de foto en de foto wordt vergroot weergegeven.
Foto: Jo Haen © .
Door: Jo Haen - van Langen

Alle rechten voorbehouden

2 reacties

Voeg je reactie toe
Ruud Meerleveld

de Gijsel

de Gijsel was, je zou het zo niet zeggen, de melkboer... Later heeft mijn moeder hier jarenlang een kaas/wijn/noten zaak gehad. Ik zal m'n zus vragen of zij nog foto's heeft.
Vriendelijke groet.

Ruud Meerleveld

foutje

Deze foto hoort volgens mij bij nr 1. Eerst Vana van de familie Bosch (kinderen Foppe, Bert, Marga, Eddie) en later J de Wijs die na de kolen en oliehandel hoek akkerstraat / tuinbouwstraat deze winkel overnam. Destijds was de ingang op de kopse kant, dus is dit waarschijnlijk een (relatief) recente...
Vriendelijke groet, Ruud Meerleveld